De laatste jaren schrijven zich gemiddeld 60-70 studenten per jaar in voor de zaterdagopleiding. Elke potentiële student kan zich inschrijven voor het komende cursusjaar dat ieder jaar start in september. Het hele programma is een twee-jarige opleiding. Ieder studiejaar is wel afzonderlijk te volgen. Het is dus mogelijk om ook één jaar te volgen.

Inhoud cursusjaar
Als jij je inschrijft dan doe je dat voor één heel cursusjaar: circa 18 zaterdagen en 2 weekenden. Er komen allerlei vakken en lessen aan de orde gedurende het leerjaar. Het ene cursusjaar is meer gericht op Bijbel en exegese en het andere cursusjaar is meer gericht op Pastoraat. Gedurende beide leerjaren komen er andere thema's en vakken aan de orde: Discipelschap, Persoonlijke omgang met God, Identiteits- en karaktervorming, Pastorale counseling, Opwekkingsgeschiedenis, Apologetiek, Evangelisatie, Onderscheiding van Geesten, Leer over de Heilige Geest, De Heilsorde, Bijbel en exegese (hoe maak ik een preek/bijbelstudie), Bijbelse gemeente-zijn, Eindtijdstudie, Israël, enzovoort.

Iedere zaterdag wordt er ruim vier uur onderwijs/college gegeven. Daarnaast trekken de studenten in kleine groepjes nauw met elkaar op, waarin ze geestelijk zorg dragen voor elkaar. Het is voor ons en voor hen een voorrecht om zo samen te zijn en elkaar te bemoedigen. We beginnen de dag met aanbidding en gebed. We zingen met elkaar gedurende dag psalmen en liederen (Johannes de Heer & Opwekking).

Aanmelden komende cursusjaar
Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden en in te schrijven voor het nieuwe Bijbelschooljaar 2018-2019. Dit nieuwe cursusjaar loopt van D.V. september 2018 tot juni 2019.  Als je ons een mail stuurt dan kunnen we de voorlopige data voor het nieuwe seizoen mailen. Daarnaast willen we graag de informatiebrochure per mail toezenden.

Het aanmeldingsformulier kan je aanvragen via de mail: info@bijbelschoolfiladelfia.nl  
Je kan het ook zelf hier downloaden en naar ons mailen. 

Aanmelden voor het nieuwe curcusjaar: het liefst voor 31 juli, maar uiterlijk tot en met 31 augustus.
Wil je op de hoogte blijven van het programma voor het komende cursusjaar? Heb je nog specifieke vragen?
Mail dan naar: info@bijbelschoolfiladelfia.nl  

Fulltime Bijbelschool?

Ben je op zoek naar een 1-jarige fulltime Bijbelschool? Dan kunnen we Gospel For Europe Bijbelschool van harte aanbevelen. Kijk op de website: www.gospelforeurope.nl

Contactgegevens

Bijbelschool Filadelfia
Prickwaert 79
3363 BB Sliedrecht

Tel: 0184-447449
Email: info@bijbelschoolfiladelfia.nl