Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Inschrijven

Inschrijven

De laatste jaren schrijven zich gemiddeld 60-70 studenten per jaar in voor de zaterdagopleiding. Elke potentiële student kan zich inschrijven voor het komende cursusjaar dat ieder jaar start in september. Het hele programma is een tweejarige opleiding. Ieder studiejaar is wel afzonderlijk te volgen. Het is dus mogelijk om ook één jaar te volgen.

Inhoud cursusjaar

Als jij je inschrijft dan doe je dat voor één heel cursusjaar: circa 18 zaterdagen en twee weekenden.

Iedere zaterdag wordt er ruim vier uur onderwijs/college gegeven. Daarnaast trekken de studenten in kleine groepjes nauw met elkaar op, waarin ze geestelijk zorg dragen voor elkaar. Het is voor ons en voor hen een voorrecht om zo samen te zijn en elkaar te bemoedigen. We beginnen de dag met aanbidding en gebed. We zingen met elkaar gedurende dag psalmen en liederen (Johannes de Heer, Op Toonhoogte en Opwekking).

Aanmelden

Overweeg je om je aan te melden, maar wil je wat meer informatie? Download de brochure op de homepage, of vraag een meeloopdag aan via info@bijbelschoolfiladelfia.nl

Voor seizoen 2024-2025 D.V. is het  helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Wel kun je vast aangeven dat je interesse hebt om het seizoen hierop mee te draaien. Je komt dan bovenaan de wachtlijst te staan.

Wanneer je duidelijk hebt dat je mee wilt gaan doen, kun je een email sturen en ontvang je van ons het inschrijvingsformulier. Nadat we het formulier ontvangen hebben, volgt een intakegesprek. Als dat heeft plaats gevonden, is je aanmelding compleet.

Aanmelden voor het nieuwe cursusjaar: het liefst (ruim) voor de zomervakantie, maar zolang er plaats is kan dit uiterlijk tot en met 31 augustus.

Wil je op de hoogte blijven van het programma voor het komende cursusjaar? Heb je nog specifieke vragen?
Mail dan naar: info@bijbelschoolfiladelfia.nl

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/YmlqYmVsc2Nob29sZmlsYWRlbGZpYS1ubA%3D%3D/637b42d4a53b2/dscf4317_1_20221121_102020.jpg